Produse pentru băuturi alcaline (16)

Hesperidină - Flavonoide

Hesperidină - Flavonoide

Sinonime: Atripliside B, Cirantin, Hesperetin 7-rutinosid, Hesperidin, Hesperidosid Cat. Nr: NST-10-108 CAS: 520-26-3 Puritate: 95% (HPLC) Formula moleculară: C28H34O15 Greutate moleculară: 610,56
Acid quinic - Altul

Acid quinic - Altul

Acid chininic - Altul Cat. Nr: NST-10-224 CAS: 77-95-2 Puritate: 98% (HPLC) Formula moleculară: C7H12O6 Greutate moleculară: 192,17
Aloe Emodina - Toate produsele

Aloe Emodina - Toate produsele

Sinonime: 3-Hidroximetilchrisazin, Rhabarberon Nr. Cat.: NST-10-200 CAS: 481-72-1 Puritate: 98% (HPLC) Formula moleculară: C15H10O5 Greutate moleculară: 270,24
1,3-Dioxolan

1,3-Dioxolan

Formula moleculară: C3H6O2 Greutate moleculară: 74.1 Număr CAS: 646-06-0 Număr EC: 211-463-5 Nume IUPAC: 1,3-Dioxolană Nume EC: 1,3-Dioxolană
Antocianină

Antocianină

Antocianină Antocianinele sunt extrase din multe fructe și legume și pot oferi o gamă largă de nuanțe sau culori în diferite aplicații. Aceste pigmenți solubili în apă pot fi în formă liberă sau acilat, ceea ce poate îmbunătăți stabilitatea pigmentului și modifica nuanța. Amestecarea atentă a diferitelor antocianine poate oferi culori unice și interesante. Antocianina este extrasă din fructe și legume, cum ar fi Coaja de Strugure, Soc, Varză Roșie, Ridiche Roșie, Porumb Violet, Cartof Dulce Violet, Morcov Violet. Aplicații: Băuturi, Conserve, Gemuri și Jeleuri, Confectii, Alimente Preparat, Patiserie
D(-) Alfa Parahidroxifenilglicină Estern Metilic

D(-) Alfa Parahidroxifenilglicină Estern Metilic

Lanțuri laterale utilizate în fabricarea amoxicilinei și cefadroxilului.
Liquiritigenină - Flavonoide

Liquiritigenină - Flavonoide

Liquiritigenină - Flavonoide Cat. Nr: NST-10-173 CAS: 578-86-9 Puritate: 95% (HPLC) Formula moleculară: C15H12O4 Greutate moleculară: 256,25
Etilal

Etilal

{"Molecular formula":"C5H12O2","EC name":"Diethoximetan","EC number":"207-330-6","IUPAC name":"(Ethoxymethoxy) etan","Molecular weight":"104.2","CAS number":"462-95-3"}
clorură de amoniu

clorură de amoniu

Fabrica din China din 1998 pentru clorură de amoniu, exportă 800-1000mt pe lună. Produse incluzând: îngrășământ cu clorură de amoniu clorură de amoniu de calitate industrială clorură de amoniu de calitate pentru furaje clorură de amoniu de calitate alimentară clorură de amoniu de calitate medicală
Salidrosid - Toate produsele

Salidrosid - Toate produsele

Salidrozida este un compus natural și este un glicosid al tirozolului. Poate fi izolat din planta perenă cu flori Rhodiola rosea. Cat. Nr:NST-10-66 CAS:10338-51-9 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C14H20O7 Greutatea moleculară:300,30
Acidul siringic - Toate produsele

Acidul siringic - Toate produsele

Acidul syringic este un compus natural din clasa compușilor acizi fenolici. Este un metabolit vegetal comun și poate fi găsit în diverse surse din natură, cum ar fi nucile, măslinele, semințele de dovleac, mierea, vinul roșu și multe altele. De asemenea, a fost folosit în medicina tradițională din extractele de Ardisia Ardisia elliptica și altele. Cat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C9H10O5 Greutate moleculară:198,17
Antioxidare

Antioxidare

RoxFox® Protecția produselor cu rozmarin Produse din carne, dressinguri pentru salate, delicatese sau alimente convenabile - indiferent ce este, consumatorii apreciază alimentele proaspete și vizual perfecte. Optimizează calitatea și prospețimea produsului tău cu produsele RoxFox®. În același timp, asigură-ți stabilitatea culorii și optează pentru o protecție maximă a produsului. RoxFox® este disponibil în variante solubile în apă sau solubile în ulei, și de asemenea, în varianta fără E-uri "N". N pentru natural Produsele RoxFox® W-N și O-N au fiecare un profil de aromă armonios, oferind în același timp potențial antioxidant. În afară de indicarea condimentului sau a extractului de condiment, nu este necesară nicio altă declarație atunci când folosești RoxFox® W-N și RoxFox® O-N. Astfel, nu este nevoie să declari un număr E conform Regulamentului German privind Aditivii Alimentari (ZZulV). Beneficiile RoxFox®: - Optimizarea calității produsului - Stabilizarea optimă a culorii - Distribuția optimă a substanțelor active - Utilizare în aplicații cu saramură - Utilizare în produse bogate în uleiuri și grăsimi - Previne auto-oxidarea grăsimilor
Antioxidare

Antioxidare

RoxFox® Protecția produselor cu rozmarin Produse din cârnați, dressinguri pentru salate, delicatese sau alimente convenabile - indiferent de tip, consumatorii apreciază alimentele proaspete și vizual perfecte. Optimizează calitatea și prospețimea produsului tău cu produsele RoxFox®. În același timp, asigură-ți stabilitatea culorii și optează pentru o protecție maximă a produsului. RoxFox® este disponibil în variante solubile în apă sau solubile în ulei, precum și într-o variantă fără număr E, „N”. N pentru natural Produsele RoxFox® W-N și O-N au fiecare un profil de aromă armonios, oferind în același timp potențial antioxidant. Pe lângă indicarea condimentului sau a extractului de condiment, nu este necesară nicio altă declarație atunci când folosești RoxFox® W-N și RoxFox® O-N. Astfel, nu este nevoie să declari un număr E conform Regulamentului German privind Aditivii Alimentari (ZZulV). Beneficiile RoxFox®: - Optimizarea calității produsului - Stabilizarea optimă a culorii - Distribuția optimă a substanțelor active - Utilizare în aplicații cu saramură - Utilizare în produse bogate în uleiuri și grăsimi - Previne auto-oxidarea grăsimilor
Capsule Lichide

Capsule Lichide

Umplem capsulele din celuloză vegetală cu lichidele dorite, cum ar fi uleiuri sau extracte. Acestea sunt sigilate etanș printr-un proces special de banding. Ce este special: Capsule lichide sunt sigilate etanș printr-un proces special. În plus, învelișurile capsulelor NU conțin caragenan sau alte substanțe aditive, ci sunt fabricate din celuloză vegetală.
Acid rosmarinic - Toate produsele

Acid rosmarinic - Toate produsele

Acidul rosmarinic este un compus natural din clasa compușilor polifenolici. Poate fi găsit în rozmarin (Salvia rosmarinus L.), de unde își derivă numele, dar se poate găsi și în mentă, salvie și alte condimente și ierburi culinare. Cat. Nr:NST-10-26 CAS:20283-92-5 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C18H16O8 Greutate moleculară:360,31
Acid glicirizic - Toate produsele

Acid glicirizic - Toate produsele

Acidul glicirizic este un compus natural din clasa compușilor saponin – glicozide triterpenice. Are un gust dulce și este componenta principală a rădăcinii de lemn dulce Glycyrrhiza glabra. Cat. Nr:NST-10-22 CAS:1405-86-3 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C42H62O16 Greutate moleculară:822,93